9 agost de 2010 a les 13:15

La Bisbal incorpora les noves ‘Visites guiades nocturnes i tastets gastronòmics’ a la seva oferta d’estiu

Les Visites guiades nocturnes i tastets gastronòmics’ es fan amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà (turisme@labisbal.cat, castell@labisbal.cat o als telèfons de l’Oficina de Turisme, 972 64 55 00 o del Castell Palau, 972 64 51 66). La durada de la visita és d’unes dues hores i la sortida es farà des del Castell Palau. El preu de la visita és de 3 euros.

La nova oferta s’afegeix a les visites que ja s’han fet en altres edicions, una al Castell Palau i l’altra al Nucli Antic, fins el 15 de setembre. El Castell Palau és l’edifici més emblemàtic i significatiu de la població, i la visita comentada a l’edifici es complementa amb la visualització del nou audiovisual “Terra i sang: la guerra feudal a l’Empordà”. La durada d’aquesta visita és de 30 minuts.

Pel que fa al Nucli Antic, la visita guiada recorrerà l’entramat de carrers estrets i permetrà observar els nombrosos edificis que ens mostren clarament el passat de la vila (visites concertades amb l’Oficina de Turisme). Aquestes visites guiades tenen una durada de 45 minuts.