22 juliol de 2008 a les 13:34

La Bisbal inicia la recollida selectiva de cartró cada dimarts porta a porta als establiments comercials (16/07/08)

Díptic recollida informativa

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha posat en marxa, mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, la prestació del servei de recollida selectiva porta a porta de cartró als establiments comercials del municipi. A partir del proper dimarts, 22 de juliol, un camió grua recollirà el cartró que generin els establiments adherits per evitar l’acumulació d’aquests residus al voltant de les àrees d’aportació.

Aquest servei es realitzarà setmanalment tots els dimarts de 15.00 a 17.00 hores, de manera que es demanarà als comerços que, al matí, abans de tancar, deixin el cartró preparat per a la recollida que es farà a la tarda.

En aquests moments, a més, les àrees de Medi Ambient de l’Ajuntament i del Consell Comarcal del Baix Empordà estan visitant els comerços de la ciutat i elaborant una base de dades amb els comerços susceptibles de recollir-los, porta a porta, els residus de cartró. La recollida es farà, de moment, als sectors de l’Aigüeta, les Voltes, Jaume II, Cavallers, Prat de la Riba, Germans Ferrer i Torre Bisbal. Es preveu, passat un temps de valoració de resultats del servei, ampliar els sectors de recollida selectiva.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el reciclatge entre els establiments comercials i millorar la imatge de la ciutat tot evitant l’acumulació de residus a l’exterior.