28 juny de 2022 a les 15:37

La Bisbal medieval: tornen les visites guiades al Castell Palau i al nucli antic cada primer dissabte de mes

|

Després d’una interrupció per les obres de restauració de la façana del Castell Palau, aquest dissabte torna a arrencar el cicle de visites guiades a l’emblemàtic edifici del patrimoni bisbalenc i al nucli antic. El consistori bisbalenc ja va copsar l’any passat que oferir-ho durant la tarda de dissabte era una bona opció i les persones assistents sovint ho complementen amb una passejada pels establiments ceramistes i antiquaris de l’Aigüeta o, també, amb una visita al Terracotta Museu. 

A partir del dissabte 2 de juliol la proposta turística es tornarà a regularitzar i recuperarà la rigorosa periodicitat mensual: es farà cada primer dissabte de mes. La Bisbal medieval proposa un recorregut històric pel Castell Palau i pels elements més representatius de la Vila Episcopalis durant l’edat mitjana. Si bé el tret de sortida serà dissabte vinent, ja es pot fer reserva per les visites programades pel primer dissabte d’agost, setembre, octubre, novembre o desembre.

La visita serà en català, sempre es farà a les 18.30 h i tindrà durada de 90 minuts. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Bisbal (té un cost de 5 euros) al telèfon 972 64 55 00 o al correu electrònic turisme@labisbal.cat. La Bisbal medieval està organitzat per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la participació de l’empresa Turismon.