28 setembre de 2021 a les 11:46

La Bisbal medieval: visita guiada al Castell Palau i al nucli antic bisbalenc cada primer dissabte de mes

|||

Ja fa temps que s’estan fent visites guiades al Castell Palau i al nucli antic de la Bisbal d’Empordà i el balanç és d’allò més positiu. El consistori bisbalenc ha copsat que oferir-ho durant la tarda de dissabte és una bona opció i les persones assistents sovint ho complementen amb una passejada pels establiments ceramistes i antiquaris de l’Aigüeta o, també, amb una visita al Terracotta Museu.

Però serà a partir d’aquest dissabte 2 d’octubre la proposta turística es regularitzarà i tindrà una rigorosa periodicitat mensual: es farà cada primer dissabte de mes. La Bisbal medieval proposa un recorregut històric pel Castell Palau i pels elements més representatius de la Vila Episcopalis durant l’edat mitjana. Si bé el tret de sortida serà dissabte vinent, també s’han obert les inscripcions per assistir a les visites guiades de novembre (6) i desembre (4).

La visita serà en català, sempre es farà a les 18 h i tindrà durada de 90 minuts. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Bisbal (té un cost de 5 euros) al telèfon 972 64 55 00 o al correu electrònic turisme@labisbal.cat. La Bisbal medieval està organitzat per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la participació de l’empresa Turismon.