12 setembre de 2012 a les 14:13

La Bisbal potencia la XXV Fira de l’11 de Setembre amb Brocanters, Col•leccionisme i Joguines i triplicant els expositors

||||

La XXV Fira de Brocanters de l’11 de Setembre ha comptat amb 45 expositors que oferien tot tipus d’antiguitats i objectes de brocanteria. La novetat d’enguany ha estat la incorporació de nous expositors amb peces de col·leccionisme i joguines, cosa que han agraït els propis participants i els visitants a la fira, ja que s’ha ampliat l’oferta existent a la fira envers edicions passades. Aquest nou enfocament a la fira ha quedat avalat per l’èxit de visitants.

La fira s’ha celebrat de nou del matí a dues de la tarda al Passeig Marimon Asprer, el temps ha acompanyat hi ha ajudat a l’afluència de nombroses persones des de primera hora del matí. Els més matiners eren antiquaris professionals o col·leccionistes que cercaven les peces més preuades. A partir de les deu del matí, un degoteig constant de persones ha passejat per la fira, observant i comprant objectes de tot tipus. Pel que fa al sector de les antiguitats, amb una gran diversitat d’objectes, es podien adquirir: sifons antics, càmeres fotogràfiques, eines del camp, rellotges, mobles, joguines antigues, etc. Pel que fa al sector del col·leccionisme i les joguines, s’hi podien comprar monedes i bitllets antics, llibres, minerals, cotxes a escala, còmics, ampolles de licor, joguines de llauna, clicks de Playmobil, nines, soldadets de plom, etc. La màxima afluència de visitants ha estat de les 11h a les 14h del matí, omplint tot el passeig Marimon Asprer fins a la nova passera del Daró i l’accés al aparcament de l’antic camp de futbol, que era l’àmbit de la fira. 

Segons explica el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “la valoració per part de l’organització és molt positiva, ja que la fira ha triplicat els expositors de les darreres edicions, i l’afluència de públic ha estat també molt mes nombrosa”. Afegeix el regidor que “calia potenciar aquest fira que havia quedat un xic estancada i penso que el repte s’ha assolit. Vull agrair als professionals la seva col·laboració i la feina feta les setmanes abans i també la qualitat i diversitat dels productes exposats”.

La fira ha estat organitzada per l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.