6 agost de 2008 a les 13:17

La Bisbal presenta la programació de la Festa Major que se celebra del 14 al 18 d’agost

Un any més, torna la Festa Major de la Bisbal d’Empordà amb un programa farcit d’activitats lúdiques, culturals i esportives que es duran a terme del 14 al 18 d’agost. Algunes de les novetats d’enguany vénen de la mà de les entitats, que organitzen activitats lúdiques en cada edició per completar el programa i fer-lo més participatiu. L’Ajuntament de la Bisbal dóna cabuda i coordina aquestes activitats perquè la Festa Major sigui del gust de tothom.

Pel que fa a les novetats, els Geganters de la Bisbal han organitzat aquest any una activitat paral·lela, la Rigotaverna: un espai ubicat al passeig, on durant cada dia es podrà veure algun espectacle, a més d’haver-hi servei de bar. Els Voltors, per la seva banda, han organitzat un concurs de karaoke per al diumenge dia 17, en el qual els participants podran demostrar les seves habilitats de cant sobre l’escenari i es premiaran els millors intèrprets.

Com ja es va anunciar en el seu moment, el grup musical El Canto del Loco serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major, en un concert a l’antic camp de futbol el proper 13 d’agost, en el qual presentarà el seu darrer disc “Personas”. També es comptarà aquest any amb la participació de Ràdio Flaixbac, el proper dissabte dia 16. El presentador Carles Pérez farà de discjòquei a la pista del camp de futbol vell en el marc del Va Parir Tour.

Cal destacar també els actes tradicionals que, com cada any, omplen la Bisbal de públic de la ciutat i també d’altres punts del país, com són les audicions de sardanes i concerts, amb la participació de les cobles La Principal de la Bisbal i dels Montgrins, a més de les havaneres.

A més, com cada any, els Dracs organitzen el Correfoc (16 d’agost), a més de la Tronada i la Promenade du Dragon (15 d’agost) i altres activitats per als més petits, com el Ball de Dracs Mini i el Correfoc Xiqui. Així mateix, també se celebrarà el 10è Concurs de Fotografia de la Festa Major, que premiarà les millors imatges captades durant la festa.
No hi faltaran tampoc les barraques, el teatre, els concerts i les activitats per als més petits.

Quant a les activitats esportives, cal destacar el Torneig de Futbol de la Festa Major (15 i 17 d’agost) o el concurs de petanca (16 d’agost), entre altres.