19 desembre de 2013 a les 11:03

La Bisbal promou aparadors comercials a locals buits

||||

La Federació del Comerç de la Bisbal i l’Ajuntament de la Bisbal promouen la instal·lació de diferents aparadors comercials a locals buits del nucli antic

Sota el lema “Aixequem les persianes” s’ha organitzat la instal·lació a quatre locals, actualment buits, d’aparadors comercials realitzats per comerços que exposen els seus productes per fer publicitat i acció d’imatge del seu comerç. Els establiments comercials participants, tots ells associats a la Unió de Comerciants, són Bis, Rulduà Ceràmica i Monjoc que han ocupat locals buits dels carrers de Santa Maria del Puig, del carrer Cavallers i de la plaça Llibertat.

Aprofitant aquesta acció, la Federació del Comerç, dins la campanya de dinamització comercial de Nadal, ha instal·lat en un d’aquests locals les paneres que se sortejaran entre els compradors a la Bisbal.

Els objectius de la campanya “Aixequem les persianes” són la millora de la imatge comercial del centre i, al mateix temps, la posada en valor d’aquells establiments comercials tancats. Així, gràcies a la millora estètica dels aparadors d’aquests locals buits, i el fet d’adequar-los de forma temporal, es dóna més potencial al conjunt dels establiments oberts i també al local comercial tancat, ja que es visualitza d’una forma més efectiva als possibles emprenedors. Aquesta campanya de dinamització comercial de locals buits durarà fins després de Nadal.

La campanya compta amb el suport del  Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i també del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació.