5 agost de 2014 a les 21:30

La Bisbal promou el turisme familiar a la població amb l’edició d’un vídeo

La Bisbal promou el turisme familiar a la població amb l’edició d’un vídeo

05/08/2014

   

L’àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal edita un vídeo turístic amb l’objectiu de promocionar la visita a la població amb imatges d’algunes de les diferents activitats comercials i turístiques que es poden realitzar durant un dia.

 

El vídeo s’emmarca amb la promoció del turisme familiar, i els personatges d’aquest, representen unes parelles amb i sense nens que recorren els diferents punts turístics de la Bisbal d’Empordà actualment visitables. La visita a un obrador de ceràmica, del Castell Palau, de la zona comercial de la Ceràmica i del nucli antic són els principals atractius que es difonen.

 

El vídeo, de tres minuts i mig de durada, intenta resumir en imatges dinàmiques els principals atractius de la població destinats a un públic familiar, principal segment turístic dels visitants de la capital del Baix Empordà.  

 

 

Segons explica el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “estudis realitzats des de l’Àrea demostren que la mitjana de l’estada dels visitants a la població és de menys d’una hora i mitja, i per tant un dels objectius és donar a conèixer tota l’oferta turística i, al mateix temps incrementar-la per ampliar l’estada dels turistes”. Dilmé afegeix que “la idea és oferir visualment diferents propostes que poden ser molt interesants per a aquests segments de població però que potser a vegades es desconeixen o no es tenen prou clares”.