29 abril de 2021 a les 8:37

La Bisbal s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una activitat participativa de neteja de la llera del Daró

|

La Bisbal d’Empordà torna a celebrar activament la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una acció emmarcada en l’European Clean Up Day. L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal ha organitzat una activitat de neteja de l’entorn: enguany es proposa una jornada per alliberar de residus la llera del Daró. La trobada serà a la Font de l’Arbre el proper dissabte 8 de maig de les 11 a les 13 h. Les persones que hi vulguin participar ja poden inscriure’s a l’acció poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

Let’s Clean Up Europe, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya,  és una acció conjunta a tot Europa amb l’objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen incontrolada a la natura en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Alhora, vol promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquest residus abocats il·legalment a boscos, platges, marges de rius i, en definitiva, a qualsevol entorn natural.