6 agost de 2008 a les 13:19

La Bisbal s’adhereix al circuit de Ciutats Amigues del Circ (23/07/08)

Fira de Circ 2008

Mitjançant la creació de la xarxa de Ciutats Amigues del Circ, promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, l’Ajuntament de la Bisbal forma part d’un projecte que dóna suport i difon el circ de qualitat. La Bisbal d’Empordà, Figueres, Lleida, Mataró, Pineda de Mar, Reus, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Tortosa i Vilanova i la Geltrú són els municipis que formen part d’aquesta xarxa que ha posat en marxa aquest any el circuit estable que permet que hi hagi més de 300 actuacions d’aquesta activitat escènica a tot Catalunya.

Els objectius del projecte de Ciutats Amigues del Circ són aconseguir que aquesta xarxa promogui de manera continuada el circ de qualitat, crear una programació estable d’espectacles de circ, consolidar un públic d’aquest art escènic i promoure el circ en totes les seves vessants (educació, recerca, creació, treball, producció, difusió i exhibició).

En aquest sentit, la Bisbal d’Empordà, a banda d’organitzar conjuntament amb l’Associació Fira de Circ aquesta mostra que va tenir lloc el passat cap de setmana amb gran èxit, té previstos altres projectes que donaran suport al circ en un futur.