11 maig de 2016 a les 12:01

La Bisbal se suma a la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb “Les Nits del barri del convent”

El claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal acolliran una programació a l’aire lliure del cicle “Les Nits del barri del convent”

 L’Associació Gironina de Teatre ha arribat a un acord amb l’Associació de Veïns del Barri del Convent i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà per oferir el cicle d’espectacles de petit format Les Nits del Barri del Convent afegint la capital del Baix Empordà a la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

 El claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal acolliran des del 12 de maig fins el 7 de juliol la programació de cafè teatre professional que forma el cicle.

S’iniciaran aquest mes de maig, dijous dia 12, amb els pallassos Black and Blue company presentant el seu espectacle d’humor excèntric “Black and blue”.

Dijous 26, les  “Cosines de Tarzan” continuaran amb una sessió de contes per adults escrits per Pruden Panadès, a càrrec de Cristina Cervià i el músic Domènec Boïgues. Ambdues actuacions tindran lloc al claustre del Convent dels Franciscans.

 Al mes de juny es traslladen les actuacions al recinte d’entrada de la Piscina Municipal.  El dia 16 de juny, després de l’èxit obtingut aquest febrer a les Nits del Coro, Rubén Martínez Santana presentarà “A 40 cuentos por hora”. La programació continual dia 30 de juny amb “L’art de triar carxofes” on Jordi Palet (membre de la cia. Farrès Brothers) emocionarà homenatjant la seva àvia, la padrina Marieta.  

 L’exhibició d’espectacles d’aquesta primera edició de Les Nits del Barri del Convent prevista per 2016 finalitzarà dijous 7 de juliol amb la proposta de teatre sense paraules “Gesto es todo” a càrrec de l’actor Carlo-Mô, un espectacle apte per persones sordes.

Els espectacles començaran a les 22 h, tot i que s’obriran portes a les 20:30 h per poder gaudir del servei de bar i dels montaditos, organitzat per l’Associació de Veïns i comptarà amb una entrada de 3 €.

Aquest projecte neix amb l’objectiu de dinamitzar social i culturalment el barri del Convent, descentralitzant l’activitat escènica de La Bisbal d’Empordà.

 

Podeu descarregar  la graella amb la programació i les imatges dels espectacles.

 

Més informació i entrevistes

Nene Coca – Coordinador  AGT

Tel. 972 221 377

a/e agt@agt.cat