27 març de 2024 a les 9:10

La Bisbal torna a ser seu del MICFootball, amb la participació de 412 equips i més de 8.000 futbolistes de 39 països

El torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC – Mediterranean International Cup) posa avui en marxa la seva 22a edició. La competició es disputarà fins aquest proper diumenge, 31 de març, a 56 camps de 40 municipis de les comarques gironines, entre els quals hi ha el Camp de Futbol Pere Plaja. L’esdeveniment, tota una referència esportiva de la Setmana Santa, comptarà amb la participació més elevada de la seva història: més de 8.000 futbolistes i 412 equips procedents de 39 països dels cinc continents. Els jugadors i jugadores es repartiran en 9 categories depenent de la seva edat, des de l’U12 fins a l’U19.
Les finals de les 9 categories i per primera vegada també del MICIntegra es dividiran entre Figueres i Palamós el cap de setmana. Els altres municipis que acolliran els més de 1.000 partits que hi haurà durant aquesta edició, a més de la Bisbal, són: Bàscara, Begur, Caldes de Malavella, Calonge i Sant Antoni, Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro, Castelló d’Empúries, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, l’Escala,  la Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-Ras, Palafrugell, Pals, Quart, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d’Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vidreres, Vilablareix, Breda, Celrà, Maçanet de la Selva i Vilamalla.
Hi assistiran més equips que mai: 412 (430 si es compten els 18 del MICIntegra). Provenen de 39 països dels cinc continents i s’esperen més de 8.000 participants. A estats europeus com Alemanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Finlàndia, França, Itàlia, Regne Unit, Ucraïna, Turquia, Suècia, Espanya, Eslovènia, Portugal, Noruega, Malta, Hongria i Grècia s’hi afegeixen els equips que provenen de Bolívia, Brasil, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Xile, República Dominicana, Estats Units, Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Puerto Rico, Perú, Panamà, Mèxic, Corea del Sud, Kazakhstan, Japó, Hong Kong i Guadalupe. Els futbolistes d’entre 12 i 19 anys estaran dividits en 9 categories: alevins de futbol 11 i futbol 7 (U12 A i U12 B), infantils (U13 i U14), cadets (U15 i U16) i juvenils (U18, U19 i F19). En total es disputaran 1.012 partits. Es pot consultar més informació i detalls a través del web del torneig.