22 març de 2018 a les 11:13

La Bisbal tornarà a ser una de les seus del MICFootball

Mediterranian International Cup (MIC) enceta la seva divuitena edició, que enguany arrencarà el 27 de març. El MIC se celebra durant la Setmana Santa en diversos camps de futbol de poblacions de la Costa Brava, també a la Bisbal d’Empordà que l’acull, un any més, després que el 2015 es renovés el conveni amb MICFootball per 4 anys més.

Enguany, amb el MicFootball’18 s’han batut tots els rècords: hi participen un total de 372 equips repartits en nou categories. I és que en aquesta edició s’hi han incorporat països que hi participen per primera vegada, com Corea del Sud, Nigèria, Hongria, Xile o Turquia. I amb equips de la talla del Futbol Club Barcelona, el Manchester City, el Liverpol o el Girona FC.

La competició s’organitza des de fa 18 anys amb l’objectiu d’impulsar el futbol formatiu i generar il·lusió entre els joves futbolistes. La fórmula del MIC aconsegueix unir les esperances i il·lusions dels equips més petits i modestos amb la professionalitat dels principals clubs de l’escena internacional. I així, els joves de qualsevol club del món tenen uns dies per conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol internacional.

Ja es pot consultar tota la programació a través d’aquest enllaç.