20 desembre de 2017 a les 16:33

La Bisbal tornarà a tancar l’any amb la Cursa de Sant Silvestre

L’any passat no es va poder celebrar, però enguany torna amb més força que mai. El proper 31 de desembre la Bisbal d’Empòrdà tornarà a tancar l’any amb la tradicional Cursa de Sant Silvestre. Les inscripcions per aquesta quarta edició de la cursa es faran de les 15h a les 16h davant del Pavelló d’Esports de la Bisbal.

A les 16h15 hi haurà la Cursa Mini, per a participants de 4 a 8 anys d’edat i amb un recorregut de 600 metres. A les 16h30 sortirà la Cursa Infantil, per a participants de 9 fins a 14 anys d’edat i amb un recorregut de 1,5 km. Serà a les 17h quan arrencarà la Cursa Adults, per a majors de 15 anys i amb un recorregut d’uns 5 km. Tots els recorreguts transcorreran pel nucli antic del municipi.

Cal tenir present que hi haurà premis als 5 primers classificats/des i a la disfressa més original. Els preus de les inscripcions de 5€ per als adults i de 3€ per als infants (inclou assegurança i obsequi per als participants).

La 4a Cursa de Sant Silvestre de la Bisbal és organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal.