24 abril de 2014 a les 10:43

La Bisbal viu el dia de Sant Jordi

Un dia assolellat i tranquil va afavorir que els ciutadans de la Bisbal i rodalies assistissin massivament al passeig Marimon Asprer per celebrar el dia de Sant Jordi. 

Des de bon matí, el Passeig va viure l’activitat de llibreries i entitats diverses que van instal·lar la seva parada de llibres i roses. Ben aviat, els alumnes de les escoles van començar a visitar les parades i l’animació al Passeig no va parar fins a les nou del vespre.

Al migdia, el Passeig va ser també l’escenari de la manifestació organitzada per l’INS de la Bisbal contra l’enderroc de la nova biblioteca. Aquesta reivindicació va ser present durant tot el dia, ja que totes les entitats presents a la festa van penjar pancartes en defensa del nou equipament. 

A la tarda, l’espectacle familiar de Xarxa, El flautista d’Hamelín”, va aplegar també un bon grup de mainada i, tot seguit, la Cobla Rossinyolets van oferir l’audició de sardanes organitzada pels Amics de la Sardana. 

També el centre de la Bisbal va viure l’animació pròpia de la diada, gràcies a la presència d’algunes parades i al concert de Yes The Music que la Federació del Comerç de la Bisbal va programar a la plaça Jacint Verdaguer. 

 

Foto: Aleix Diaz