28 novembre de 2014 a les 14:55

La brigada municipal inicia els treballs de muntatge necessaris per a la celebració de la Festa Eròtica

|

Amb motiu XVI Festa Eròtica, l’Àrea de Serveis va començar ahir dijous la preparació del muntatge d’aquesta activitat i avui divendres s’han iniciat els treballs d’instal·lació. Abans de procedir al muntatge dels elements necessaris s’ha realitzat un treball de buidatge del pavelló firal. En concret s’han tret les cistelles de bàsquet, la guixeta, el material del magatzem de patinatge, a banda dels plafons de ping-pong. Aquestes feines les han portat a terme personal de la brigada i del Patronat d’Esports.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, destaca “l’important esforç que es fa des de l’Ajuntament perquè aquest tipus d’activitats es puguin portar a terme, un esforç que sovint pot passar desapercebut, però que té un cost per al municipi i una dedicació del personal de manteniment de la ciutat”. Afegeix el regidor que “l’Ajuntament ha fet i continuarà fent els esforços necessaris, dins les seves possibilitats, perquè les entitats del municipi puguin organitzar tot tipus d’actes”.

El muntatge d’aquesta festa consisteix en la instal·lació de tres tarimes una de 80 m2, de 48m2 i 12m2, respectivament, amb una passarel·la, així com posar moqueta a dos escenaris i, en la part de la barra, 12 tarimes plegables per utilitzar com a taules del bar. També s’ha dotat l’espai amb més d’un centenar de tanques i contenidors.

Una altra part important del muntatge d’aquesta festa recau en la instal·lació elèctrica. Es munten tres quadres elèctric; endolls en el bar; pica d’aigua; il·luminació de la barra amb garlanda; col·locació de llums de neó a una sortida i fluorescent a l’altra. També es connecten el mòdul de venda de tiquets, els llums exteriors, els focus de façana, els focus de peu grossos i els allargadors de corrent. Aquestes connexions han comportat estirar uns 60 metres de mànega i la instal·lació de tot el cablejat.

Excepcionalment, també s’ha previst -a petició dels organitzadors- la instal·lació d’un grup electrogen, amb el seu quadre i mànega, per garantir la seguretat de la festa si la previsió de mal temps comportés una apagada elèctrica.