6 setembre de 2023 a les 15:08

La brigada municipal torna a actuar en aquest inici de curs per dignificar els entorns dels centres educatius de la Bisbal

Aquestes darreres setmanes, per tal de garantir l’èxit de la represa escolar i per dignificar els entorns, la brigada municipal ha fet treballs intensius de posada a punt a les escoles de la Bisbal d’Empordà i al seu entorn més immediat.

D’una banda s’han fet tasques de manteniment de les zones verdes als patis dels centres educatius bisbalencs. Al Joan de Margarit s’han fet treballs de reparació a la cuina, que estava sense aigua potable per una fuita.

Alhora, també s’han dut a terme actuacions de manteniment i senyalització de pintura vial dels voltants de les zones escolars, repassant tots els passos, així com dels bancs de la via pública més propera.

El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, considera «una prioritat del nou govern tots aquests petits treballs que s’han fet a les instal·lacions i sobretot a la via durant les darreres setmanes. Quan estàvem a l’oposició demanàvem al govern del moment que ho fes i no es feia. És normal que ara nosaltres ho fem». Dilmé explica que a partir d’ara s’anirà fent puntualment abans de cada inici de curs i que queden algunes coses pendents que s’aniran executant en els propers dies: «volem fer alguna petita millora de mobilitat i instal·lar més mobiliari urbà a demanda de pares i mares». Dilmé també ha volgut destacar que sovint hi ha crítiques que no es veu la brigada al carrer tot el que es voldria, «però estan dins les escoles treballant per la seguretat i la dignificació dels centres a on van els nostres petits, que també és funció seva i cal explicar-ho».