4 maig de 2022 a les 13:08

La campanya de dinamització Bisbaleuro per tal de crear sinergies entre comerç local i escoles bisbalenques va recollir 10.425 bisbaleuros

||

El març passat la Federació del Comerç de la Bisbal va engegar una nova proposta dinamitzadora Bisbaleuro, que va romandre activa fins el 22 d’abril. Coincidint amb la Diada de Sant Jordi l’entitat de comerciants va fer entrega dels xecs regals valorats en 600 euros entre les escoles bisbalenques: la campanya va recollir un total de 10.425 bisbaleuros.

D’entrada, l’entitat de comerciants de la Bisbal va dur a terme diverses xerrades informatives a l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de la Bisbal amb l’objectiu de fer pedagogia de la importància de comprar al comerç local. Per tal de reforçar-ho, la Federació del Comerç de la Bisbal va crear els Bisbaleuros: unes monedes de paper que els comerços associats entregaven als clients que duien a terme compres en el comerç i serveis locals. Les Escoles de la Bisbal disposaven d’una guardiola per tal que tot l’alumnat hi anés dipositant els Bisbaleuros que s’anaven obtenint. L’escola que més en recollia, com a premi, obtenia un val de 300 euros de material escolar per bescanviar al comerç local bisbalenc. La resta d’escoles també va obtenir un premi de 100 euros cadascuna per bescanviar en material escolar.