21 abril de 2017 a les 13:53

La campanya ‘Escapada al més autèntic Empordà’, premiada per la innovació en la estratègia per a la promoció turística

|

La primera campanya de promoció turística conjunta dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, Escapada al més autèntic Empordà 2016, ha estat guardonada avui amb el prestigiós Premi Alimara 2017, organitzat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme CETT conjuntament amb la fira B>Travel i la Generalitat de Catalunya, que reconeix les millors iniciatives de promoció turística de l’any.

El jurat ha valorat especialment la capacitat de consensuar una campanya de promoció turística supramunicipal amb un alt percentatge d’empreses privades implicades, i l’estructuració d’una nova oferta de visites guiades a espais d’interès cultural que fins el moment estaven tancats al públic o amb un discurs nou. Des del 1985, durant l’acte dels Premis Alimara es lliuren guardons a les campanyes, persones, empreses o institucions que han sobresortit per la qualitat del material generat en la promoció turística. 

La primera campanya de promoció turística conjunta dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, Escapada al més autèntic Empordà 2016, ha rebut el primer reconeixement. Es tracta del Premi Alimara 2017 a la innovació en l’estratègia per a la promoció turística. El jurat, format per acadèmics i professionals de reconegut prestigi del sector turístic, ha valorat especialment la capacitat de consensuar una campanya de promoció turística supramunicipal amb un alt percentatge d’empreses privades implicades, i l’estructuració d’una nova oferta de visites guiades a espais d’interès cultural que fins el moment estaven tancats al públic o amb un discurs nou. També han valorat l’èxit de la campanya en relació al pressupost disponible – qualitat del contingut i material – objectius assolits.

Han recollit el premi els representants polítics dels cinc municipis organitzadors de la campanya: la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, junt amb la tècnica responsable de la campanya guardonada. La campanya s’emmarca dins el Pla estratègic de desenvolupament econòmic local de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret. Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.