30 desembre de 2020 a les 10:57

La Cavalcada de Reis de la Bisbal serà estàtica a l’aparcament del carrer Paral·lel i s’haurà de visitar en cotxe

Atesa la situació sanitària de pandèmia de COVID-19 actual i seguint les indicacions de PROCICAT, enguany la Cavalcada de Reis serà estàtica i es podrà visitar únicament en cotxe (equiparable a un grup bombolla). Els Reis estaran situats a l’aparcament del carrer Paral·lel, a tocar de la Deixalleria Municipal. El recorregut que cal fer per visitar-los serà entrant pel Carrer Mas Clarà en direcció al Carrer Paral·lel per continuar cap a la zona del Polígon. La sortida serà pel Polígon A1 Carrer H (rotonda del concessionari Renault): en cap cas estarà permesa la visita a peu. L’horari de la Cavalcada serà de les 16.30 a les 20 h. 

La Policia Local, l’equip de voluntariat de Protecció Civil i els membres de la Comissió de Reis seran els encarregats de controlar l’afluència de vehicles i d’esponjar el pas dels mateixos cap a la visita als Reis. Les nenes i els nens són les i els protagonistes de la Cavalcada; així doncs, i per tal d’evitar embussos, el consistori demana que hi assisteixi només aquells que tinguin mainada. Durant l’acte es demana seguir sempre les instruccions de la Policia Local, Protecció Civil i Comissió de Reis, moderar la velocitat en tot el recorregut i adecuar la conducció a la senyalització viària. Cal que el públic assistent sigui prudent, comprensiu i pacient. Un cop davant l’escenari dels Reis, no es podrà aturar el vehicle ni sortir-ne

En cas de detectar alguna incidència es prega informar immediatament a la Policia Local i, si s’escau trucar al 112. En cas d’emergència es demana mantenir la calma i tenir molta cura dels menors i les persones amb discapacitats. Sempre caldria dirigir-se fora de l’acte pels llocs indicats o carrers més propers sense aturar-se: en cap cas tornar enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres. En cas de pluja, la visita als Reis quedarà suspesa i només es retransmetrà el missatge dels Reis.

El missatge dels Reis d’Orient, en línia
Serà a les 21 h quan els Reis retransmetran el seu missatge en línia, a través de la pàgina web de l’Ajuntament. També es podrà seguir a les xarxes socials municipals: facebook, twitter, instagramyoutube i telegram.

 

*Foto: Pere Mercader