14 març de 2022 a les 17:29

La Ceràmica de la Bisbal, present al Fòrum Gastronòmic Girona 2022

|||

Ahir, diumenge, va arrencar el Fòrum Gastronòmic Girona al Palau de Fires i l’Auditori-Palau de Congressos de Girona. El saló, de 7.000 m2 i 120 empreses participants, comptarà amb un estand de la marca Ceràmica de la Bisbal: el número 7. La proposta clou demà, dimecres, i enguany coincideix amb la celebració del 15è aniversari de l’arribada a la ciutat d’aquest prestigiós esdeveniment del sector culinari. 

El Fòrum Gastronòmic Girona és una de les trobades més importants del circuit gastronòmic del país amb la presència d’alguns dels millors restaurants del món, encapçalats per reconeguts xefs que mostraran al llarg del congrés les seves innovadores creacions i exposaran les tendències actuals de la cuina professional. Les noves Àgores que s’omplen els tres dies de certamen de sessions formatives, centrades en món del vi, les tècniques culinàries, dolços, servei de sala i la gestió empresarial centrada en l’hostaleria.

La marca Ceràmica de la Bisbal és un distintiu d’origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn dels que no ho són. Aquesta marca, garant d’autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic (artístic i decoratiu, terrissa, rajoleria, material de bòbila, revestiments i paviments). Un Consell Regulador, integrat per representants municipals i empresarials, és qui vetlla pel bon ús de la marca i pel foment de la qualitat dels productes emparats per aquest distintiu.