23 febrer de 2017 a les 11:12

La Cercavila de les Escoles enceta el Carnestoltes de la Bisbal

Aquest dijous 23 de febrer, en motiu del 50è aniversari de l’escola Joan de Margarit de la Bisbal d’Empordà, ha tingut lloc una cercavila de Carnestoltes on hi han participat uns 1.500 alumnes. La trobada ha fet possible que totes les escoles de la ciutat, i unes quantes de properes, es trobin en un acte conjunt sense precedents fins ara. 

El recorregut s’ha iniciat a les 10h del matí al pati de l’Escola Joan de Margarit. La Bisband de l’Escola de Cobla Conrad Saló ha obert la cercavila, que ha recorregut els carrers del casc antic i ha acabat a la Plaça del Castell, amb un esmozar i ball. Hi han participat l’Escola Joan de Margarit, el Col·legi Cor de Maria, l’Escola Empordanet, l’Escola Forallac, l’Escola Mas Clarà i l’Escola Zer Empordanet-Gavarres (Cruïlles, la Pera, Sant Sadurní i Ullastret). 

Aquest acte ha estat possible gràcies a la complicitat de les direccions de les diferents escoles, les AMPAs i l’Ajuntament de la Bisbal, que han treballat conjuntament per aconseguir-ho. La recuperació d’una cercavila -que s’havia fet durant molts anys- s’ha fet amb l’objectiu de reviure el record de molts bisbalencs, que ben segur que veuran amb il·lusió com els seus fills i néts poden tornar a viure una experiència que recorden com un gran dia de lleure i diversió. L’activitat ha fet possible que tres generacions puguin compartir un mateix record.