22 setembre de 2021 a les 13:04

La Cobla Conrad Saló, al 33è Aplec Internacional d’Adifolk de l’Alguer

La Cobla Conrad Saló, vinculada a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà actua aquest cap de setmana al 33è Aplec Internacional d’Adifolk. La gran mostra internacional de la cultura catalana tindrà lloc a l’Alguer (Sardenya) els dies 24, 25 i 26 de setembre. L’Aplec Internacional està organitzat per Adifolk, amb el suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Es pot consultar la programació del 33è Aplec Internacional d’Adifolk a través dels documents adjunts a aquesta publicació.

L’Aplec Internacional d’Adifolk va néixer l’any 1988 amb l’objectiu de donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana. LA primera edició es va organitzar a Amsterdam, amb el nom de l’Aplec Internacional de la Sardana, que més tard va afegir al seu programa la Mostra de grups folklòrics. L’any 2012, coincidint amb el seu 25è aniversari, va passar a denominar-se l’Aplec Internacional. Cada edició de l’Aplec Internacional acull una àmplia diversitat de tots els àmbits de la cultura popular, als quals encara cal sumar els centenars d’acompanyants que també formen l’expedició catalana.

Adifolk és una associació declarada d’utilitat pública i formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana. Té com a objectiu fonamental potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d’altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.