25 octubre de 2018 a les 17:37

La Colla Joia de la Bisbal és guardonada amb el 1r Premi aleví del Concurs de Colles Sardanistes de Banyoles

|

La Colla Joia de la Bisbal, dels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca va guanyar, el passat diumenge 21 d’octubre, el 1r Premi del campionat territorial aleví del Concurs de Colles Sardanistes que es va celebrar a Banyoles. Va ser a la plaça Major, en el marc de les Festes de Sant Martirià: tot un referent en el món sardanista.

En aquesta ocasió, la Colla anava formada per deu dansaires, acompanyats per les seves monitores i familiars. «Aquests premis són el fruit d’una tasca que, setmana rere setmana i durant tota la temporada d’hivern, anem desenvolupant de manera totalment altruista i ininterrompuda», han explicat les monitores, notòriament satisfetes. «Representen un reconeixement a l’esforç i a la constància de tots plegats», han afegit.

Els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca, amb el conjunt de monitores al capdavant i la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, organitzen cursets destinats a alumant de totes les franges d’edat, però fent una especial incidència en el jovent. «Cal tenir present que avui en dia el públic sardanista és majoritàriament d’edat avançada i promoure  la sardana entre el col·lectiu més jove és una assignatura pendent de la societat catalana del segle XXI», expliquen des de l’entitat bisbalenca.