28 abril de 2011 a les 14:52

La Creu Roja enregistrarà un ‘flashmob’ a la Bisbal d’Empordà

La Creu Roja de Girona enregistrarà a la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà un ‘flasmob’ el diumenge 8 de maig. L’enregistrament està previst per les quatre de la tarda però de deu del matí a una de la tarda es faran els assajos per les persones que hi vulguin participar.

La Creu Roja anima a la participació en aquest enregistrament ja que caldrà que hi hagi força gent per fer-lo. Igualment, en les instruccions que es dóna als participants en un vídeo es demana que es porti alguna peça de roba relacionada amb la Creu Roja. La coreografia es fa sobre la cançó ‘Dreamer’, de Soraya, i acabarà fent una gran creu roja a la plaça.

El vídeo de la coreografia el trobareu al grup de Facebook del departament de voluntariat (voluntariat Creu Roja a Girona), a la comunitat de mundocruzroja.org del departament de voluntariat (voluntariat Creu Roja a Girona) o fent clic a: http://bit.ly/guYVKV

Si voleu més informació, us podeu posar en contacta amb la Txell Angelats al número 972.22.22.22 o per e-mail a voluntariat.girona@creuroja.org o amb la Mª Àngels Caner al número 972.30.09.92 o per e-mail a angels.caner@creuroja.org .