27 novembre de 2017 a les 10:54

La Diputació de Girona atorga una subvenció al procés participatiu de la Bisbal

La Junta de Govern de la Diputació de Girona va prendre per unanimitat la concessió d’una subvenció a l’Ajuntament de la Bisbal, per tal de desenvolupar el procés de participació ciutadana que va tenir lloc l’any passat. La subvenció, amb un import total de 2002,30 €, va servir per dur a terme el procés participatiu que va facilitar la incidència dels ciutadans en projectes públics d’especial transcendència el passat octubre del 2016.

A través d’aquest exercici de democràcia participativa, els ciutadans van poder escollir on destinar –i com repartir- els 50.000 € que el consistori va atorgar al pressupost participatiu. Les propostes escollides van anar vinculades a la partida d’inversions dels pressupostos municipals del 2017: revisar les voreres, refer les calderes del geriàtric i una actuació per evitar que el paviment del Pont Nou patini.  

El procés participatiu va venir motivat per l’equip de govern de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà amb la finalitat de definir els projectes que es podran escollir. L’objectiu final de la participació ciutadana és la implicació i la corresponsabilització de tots els agents en la construcció compartida d’allò públic.