24 març de 2022 a les 8:58

La Federació del Comerç de la Bisbal crea el Bisbaleuro per tal de crear sinergies entre comerç local i escoles bisbalenques

|

Aquest mes la Federació del comerç ha engegat una nova proposta dinamitzadora que romandrà activa fins el 22 d’abril: els Bisbaleuros. D’entrada, l’entitat de comerciants de la Bisbal va dur a terme diverses xerrades informatives a l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de la Bisbal amb l’objectiu de fer pedagogia de la importància de comprar al comerç local.

Per tal de reforçar-ho, la Federació del Comerç de la Bisbal ha creat els Bisbaleuros: unes monedes de paper que els comerços associats entreguen als clients que duguin a terme compres en el comerç i serveis locals. Les Escoles de la Bisbal disposaran d’una guardiola per tal que tot l’alumnat hi vagi dipositant els Bisbaleuros que vagin obtenint. L’escola que més en reculli, com a premi, obtindrà un val de 300 euros de material escolar per bescanviar al comerç local bisbalenc. La resta d’escoles també tindrà un premi de 100 euros cadascuna per bescanviar en material escolar.