1 desembre de 2022 a les 10:21

La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà aposta pel comerç amic

|

La setmana passada, coincidint amb el 25N, la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà va presentar en roda de premsa la seva aposta pel comerç amic. L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde Enric Marquès, l’actor Pep Cruz i el portaveu de l’entitat, Marc Vilà, també va servir per presentar el manual informatiu de la campanya i les càpsules de vídeo realitzades per Xevi Codolà.
Emmarcat en el desig d’un canvi cap a la mobilitat sostenible, segura i autònoma, l’entitat va sentir la necessitat des de la Federació del Comerç de la Bisbal d’impulsar el concepte de comerç amic en la nostra ciutat: un projecte d’intervenció social i comunitària al municipi per potenciar la convivència de la ciutadania bisbalenca. «Si bé l’àmbit d’aquest projecte és d’interès social, també ens mou la nostàlgia, recordant la figura del botiguer d’èpoques passades, quan la persona que es posava darrere d’un taulell és convertia en un amic, en una persona de confiança», van explicar des de la Federació del Comerç de la Bisbal.
El projecte, doncs, vol servir per identificar el comerç de proximitat com a punt de confiança i acollida, incloent-hi els àmbits socials de tota la nostra població, des de fer segurs els camins que fan els nens i nenes per anar cada dia des de casa a l’escola i fins a donar cobertura a les necessitats especials que puguin tenir un grup determinat de persones. Es pot consultar en línia el manual informatiu de la campanya a través del document adjunt a aquesta publicació.