25 juny de 2018 a les 8:34

La Federació del comerç de la Bisbal es farà càrrec de la gestió del llibret de la Festa Major

Eren moltes les veus crítiques amb la gestió que es va fer del llibret de la Festa Major del passat 2017. I és que, amb tota la bona intenció del món, es va prendre una decisió arriscada: contractar una empresa externa que en fes la gestió. Aquesta empresa, acostumada al tarannà publicitari, en va fer un enfocament més comercial que solidari, implementant uns preus desorbitats i desproporcionats pel rendiment que un comerciant pot treure de la inversió. Qui no remena, no en trenca: es pren nota de l’error i enguany es farà d’una manera més justa i beneficiosa per a tothom.

En aquest sentit, es gestionarà des de les empreses del municipi, mitjançant la Federació del comerç de la Bisbal i dues empreses del municipi i vinculades a la Festa Major: Degrafic i Versaleta. I és que cal comprendre que quan una empresa fa una donació per la Festa Major és un acte altruista: no pretén invertir en publicitat, si no col·laborar amb els veïns i fer que el poble gaudeixi de la celebració. Així doncs, els patrocinis estaran sempre orientats a aquest objectiu col·laborador, sense perdre de vista que s’està fent publicitat dels negocis.

Així doncs, amb la col·laboració del consistori, es passarà a visitar a tots els negocis del poble, per tal que tothom tingui la oportunitat de decidir si vol o no vol col·laborar amb la Festa Major fent una aportació econòmica justa. Enguany s’imprimirà una tirada de 15.000 llibrets de 10x15cm: es preveu que tindrà un cost de 5.165€ i es demanarà una aportació de 30€ per negoci. Es calcula que es necessitaran un total de 173 patrocinadors. Els beneficis serviran per pagar algun acte de la Festa Major. Es pot consultar tota informació a través d’aquest document adjunt.