28 octubre de 2011 a les 18:32

La Federació del Comerç, l’Ajuntament i la Generalitat signen un conveni per consolidar el Centre Comercial a Cel Obert de la Bisbal d’Empordà

L'alcalde de la Bisbal

La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, l’Ajuntament de la Bisbal i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat han signat aquest divendres un conveni de col·laboració per consolidar el Centre Comercial a Cel Obert de la Bisbal. El conveni preveu una aportació de fins a 10.000 euros per part del CCAM a projectes presentats per la Federació de Comerç.

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais Puigdemont, i el vice president de la Federació del Comerç, Jaume Rulduà Ros han estat els encarregats de posar la signatura en aquest conveni, a l’Ajuntament de la Bisbal.

El conveni té per objecte consolidar o fins i tot crear sinergies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir l’equipament comercial col·lectiu urbà en l’element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

Les actuacions previstes a l’empara d’aquest conveni són el “Tastaolletes” (mostra de gastronomia i ceràmica de la Bisbal), Fira Antic Empordà (mostra comercial de la Bisbal), Fira Rebaixa 2011 (venda d’estocs de temporada al carrer), Fira Brocanters (impuls de la fira de brocanters de l’11 de setembre) i les corresponents accions de comunicació i de promoció associades.