6 agost de 2010 a les 14:49

La Festa Major de la Bisbal començarà amb la presentació del darrer disc de Sanjosex

Un dels actes més destacats de la Festa Major és la presentació del darrer treball de Sanjosex, ‘Al marge d’un camí’, que es farà a la plaça del Castell, el divendres, 13 d’agost. Dissabte, dia 15, s’inicia un programa molt atapeït que podreu consultar extensament o en versió reduïda a www.labisbal.cat i des d’on us el podreu descarregar.
L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha destacat que ‘el fet que la gent es faci seva la Festa Major i la visqui intensament és la garantia de la seva força i vitalitat i d’un estat de salut envejable’, segons que ha manifestat. L’alcalde també ha volgut recordar que ‘és gràcies al treball conjunt de moltes i molt actives entitats bisbalenques amb la col·laboració de l’Ajuntament el que permet tancar una programació variada i atractiva’ ha dit Sais.
La regidora de Cultura, Núria Anglada, explicava que tot i les restriccions pressupostàries que la crisi econòmica obliga a prendre, l’Ajuntament de la ciutat ha destinat 80.000 euros als actes de la festa i l’organització o coorganització d’actes amb les entitats.
Mentre duri la festa es podran visitar l’exposició de Manualitats i Puntes al vestíbul de l’Esplai, organitzada per l’Associació de Gent Gran de l’Esplai de la Bisbal d’Empordà i també l’exposició ‘Terrissa catalana de la col·lecció Sabini’ al Castell Palau.
Els dies de la festa la Rigotaverna organitza actuacions musicals amb Mazoni, Miquel Abras i Quimi Portet, entre d’altres i dedica l’àpat diari a diferents cuines internacionals, com l’argentina, la mexicana, la grega i l’africana.
Cal esmentar també que se celebra el 12è Concurs de fotografia dedicat a qualsevol motiu referit a la Festa Major, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Bis Enfoc, i amb premis a la millor col·lecció (tres fotos) i a les millors fotografies individuals. 
Per més informació podeu consultar www.labisbal.cat