16 desembre de 2021 a les 10:28

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, guardonada com a millor iniciativa per a la projecció del circ

||

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà va ser guardonada aquest dimecres com a millor iniciativa per a la projecció del circ amb un dels premis de la revista Zirkòlika. L’associació bisbalenca va dedicar el guardó a la Lola Casademont.

La revista de circ va organitzar ahir, a la carpa del Circ Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta de Barcelona, la gala Nit de Circ, per donar notorietat a les creacions, espectacles i projectes de circ i per celebrar la 12a edició dels premis Zirkòlika. L’acte va ser conduït per la pallassa Alba Sarraute, va acollir prop de mig miler de pesones i va comptar amb l’actuació dels artistes guardonats en la darrera edició dels premis. 

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà celebrarà el premi el proper dilluns 27 de novembre amb una nova edició de Fem Circ per Nadal. Enguany acollirà ‘Tentol‘ de la Cia. Manipulats: serà a les 19 h al Teatre Mundial. Ja es poden adquirir entrades anticipades a través d’aquest enllaç, alhora que si queden localitats també es podran adquirir a taquilla el mateix dia i pel mateix preu.