17 juliol de 2017 a les 12:36

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal tanca la seva 22a edició amb uns 30.000 espectadors

Es calcula que uns 30.000 espectadors han visitat la Bisbal al llarg d’aquest cap de setmana passat. Malgrat el rècord d’espectadors se situa en el 2015, moment en que es van assolir els 33.000 visitants, l’organització opina que enguany ha estat “una de les millors edicions”. I és que la portaveu de la Fira, Eva Gasull, ha declarat que estan d’allò més satisfets per les bones crítiques que han anat arribant per part del públic. A més a més, enguany també s’ha notat un augment d’espectadors de fora de la demarcació de Girona.

Des de l’organització també s’ha volgut destacar la qualitat dels espectacles i el canvi en la distribució i els horaris. En aquest sentit, l’organització s’ha mostrat molt satisfeta per com s’han intercalat les funcions i els espais per tal de repartir el públic. Això va fer que no s’atapeïssin els espectacles i el públic en va poder gaudir millor.

De divendres a diumenge, públic de totes les edats ha gaudit de seixanta-cinc espectacles, la majoria gratuïts, d’una quarantena de companyies que han ofert funcions de circ contemporani, roda cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, màstil o música, entre altres disciplines. Cal destacar les diverses estrenes que ha acollit la Fira, com ‘Suite’, de Pepa Plana; ‘In-confort’, de la Cia Du’k’to i C&C Cia; ‘Equilibri ma a ma’, de la companyia Uno Más, o ‘Be God Is’ de la companyia Espai Dual, una de les actuacions més valorades pel públic que no va parar de riure en tota la funció. Altres espectacles importants que han passat per La Bisbal han estat la funció inaugural de ‘La Roue de la Mort’, de la companyia La Rotative, o el frenètic ‘The Black Blues Brothers’, de la companyia Circo e Dintorne, un dels més aplaudits.