6 agost de 2008 a les 13:20

La Fira de Circ de la Bisbal bat el rècord d’assistència amb unes 25.000 persones durant els tres dies (21/07/08)

Fira de Circ

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, que va tenir lloc el cap de setmana passat, va batre tots els rècords d’assitència, amb unes 25.000 persones, segons dades facilitades per la Policia Local de la ciutat.

La valoració que en fa l’organització, per part de l’Ajuntament de la Bisbal i l’Associació Fira de Circ, és molt positiva, ja que, a banda del creixent nombre de públic, també hi ha hagut aquest any un salt qualitatiu dels espectacles. L’alt nivell d’alguns artistes sumat al bon temps que va acompanyar tot el cap de setmana –va ploure una hora després d’acabar la fira diumenge- han donat un resultat satisfactori, segons l’organització, que considera que tot ha anat com estava previst. Així mateix, es va procurar que la programació quedés ben repartida per evitar aglomeracions i assegurar una bona distribució del públic assistent, atès el gran nombre de gent que any rere any acudeix a la cita.

Pel que fa a actuacions, ja l’obertura de la fira, amb la companyia bisbalenca Aeromàntics, va ser tot un èxit, de la mateixa manera que ho va ser la cloenda, amb l’actuació de Varuma Teatro. L’organització també vol destacar especialment les actuacions de Laura Kibel, Compagnie Autoportée i Fraser Hooper, i en general, de tota la resta.

Quant a l’assistència, es va notar un increment de públic concretament divendres i dissabte, que es va xifrar entre un 10 i un 20% més que l’any passat.

Pel que fa al nombre de públic per espectacles, segons dades facilitades per la Policia Local, l’obertura, amb la cercavila de Deabru Beltzak; els espectacles de dissabte, amb Les Vitaminés, Cirq’ulation Local i Los 2 Play, i de diumenge, amb el taller de maquillatge de La Bomba i l’espectacle de Mumusicircus, són els que van comptar amb més assistents, amb mig miler de persones cadascun.