18 juliol de 2012 a les 13:19

LA FIRA ES CREIX

El Premi Nacional de Cultura que ens ha atorgat el CoNCa coincideix amb un augment de l’assistència al festival de circ

La XVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha superat les xifres d’assistència d’anys anteriors. Tot i que encara faltava el recompte final, a última hora tot apuntava que enguany el festival ha superat els 32.000 assistents de l’any passat, la seva xifra rècord.

Una altra edició exitosa que coincideix amb l’anunci recent que la Fira és la guanyadora de Premi Nacional de Cultura 2012 en categoria de circ atorgat pel Consell Nacional de les Arts (CoNCa).

Dels espectacles d’aquest any cal destacar la bona acollida de les funcions de Murmuyo y Metrayeta, que venien a la fira amb dues propostes FisuraDos i ¿Quieres ser mi amigo? Maju Jarrak, el malabarista Alexandr Koblykov, Le Quator i la dansa vertical de Sacude Danza.

Aquest any, més que mai, l’organització de la fira vol agrair el suport del públic i, sobretot, l’esforç bolcat pels voluntaris que fa 17 anys que la fan possible. Com sempre, la Fira irromp a la realitat i aquest any volia tocar de peus a terra pel que destacaven els espectacles d’humor però amb crítica social.

I aquest any més que mai us diem fins l’any vinent!