12 novembre de 2021 a les 7:17

La força de la llengua: Indilletres acollirà 4 contacontes amb tots els accents del català

|

Cada cop falta menys per la quarta edició de l’Indilletres, que serà els dies 4 i 5 de desembre a la Bisbal d’Empordà. Un dels punts destacats de la programació de la fira de llibres d’enguany és el compendi d’actes que l’organització ha anomenat La força de la llengua: al llarg del cap de setmana l’escenari del Pavelló Firal acollirà un total de 4 contacontes per a tots els públics que brindarà l’oportunitat de sentir tots els accents del català.

La proposta arrencarà el dissabte a les 16.30 h amb contes de les Illes, a càrrec de la Francesca Vadell; que vindran seguits, a les 17 h, de contes del Rossellò, de la mà d’en Gerard Jacquet. Diumenge continuarà, també a les 16.30 h, amb la Pepa Contes, que explicarà contes del Principat; i culminarà mitja hora més tard amb contes del País Valencià a càrrec de la Mercè Climent.

Contribuir positivament en el panorama cultural del país
Indilletres va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. També hi participa la Biblioteca Lluïsa Duran i compta amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, de la Generalitat de Catalunya, d’Òmnium Cultural, de la Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà i d’Edicions Sidillà. Indilletres prepara la seva quarta edició amb ganes, empenta i amb l’objectiu de contribuir positivament a afermar el panorama cultural del país. L’organització vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a un país que es va fent amb «una empenta imparable».