22 maig de 2024 a les 15:18

La formació sobre quadres elèctrics i electricitat bàsica arrenca amb una dotzena de joves participants

Ahir, dimarts 21 de maig, va arrencar a les instal·lacions de l’empresa Àngel Mir la formació ocupacional ‘Quadres Elèctrics i Electricitat Bàsica’, organitzada per les Cambres de Comerç de Palamós i Girona i l’Ajuntament de la Bisbal i amb la col·laboració de l’empresa Angel Mir, i finançat per fons socials europeus. La formació, dirigida a joves d’entre 18 i 29 anys, instruirà a 12 joves que s’hi han interessat (i que no treballen ni estudien), els quals obtindran coneixements i habilitats bàsiques per poder enfocar el seu futur professional en aquest ofici amb múltiples sortides laborals. L’aprenentatge serà molt pràctic i es desenvoluparà a les mateixes instal·lacions de l’empresa Àngel Mir, i per tant, tots els cursants que la superin amb èxit, accediran a la borsa de treball de l’empresa.

L’inici del curs ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Bisbal, Òscar Aparicio; el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages; i el propietari de l’empresa familiar, Àngel Mir, entre d’altres directius. L’alcalde Òscar Aparicio ha destacat que «aquesta formació és una resposta directa a les necessitats del mercat i una oportunitat per als nostres joves d’adquirir habilitats que els seran de gran utilitat en la seva carrera professional».

«La col·laboració entre les Cambres de Comerç, l’Ajuntament i l’empresa Àngel Mir és un exemple excel·lent del que podem aconseguir quan treballem junts per un objectiu comú», ha afegit l’alcalde. Finalment, Aparicio també ha volgut fer un agraïment a les parts a totes les parts implicades «per la seva dedicació i compromís en aquest projecte, alhora que ofereix a les empreses de la Bisbal i subcomarca la possibilitat d’establir línies de col·laboració directa». L’Ajuntament d’Empordà va formalitzar a finals d’any 2023 un conveni amb les Cambres de Comerç de Girona i Palamós amb l’objectiu de generar oferta formativa en funció de les necessitats de les empreses del territori.