25 juliol de 2011 a les 14:03

La Fundació la Caixa finança la compra d’ordinadors al Club de la Feina del Pla de Barris de la Bisbal

El regidor delegat del Pla de Barris

La Fundació la Caixa ha finançat la compra de tres ordinadors al Club de la Feina del Pla de Barris de la Bisbal per facilitar l’accés a les noves tecnologies a persones en atur. Els ordinadors permetran que els usuaris del Club de la Feina tinguin més punts d’accés a la cerca de feina per Internet a Torre Maria, seu de l’Oficina del Pla de Barris.

La Fundació la Caixa ha signat un conveni amb l’Ajuntament de la Bisbal segons el qual l’obra social de l’entitat de crèdit ha finançat la compra de tres ordinadors que s’han instal·lat al servei del Club de la Feina, del Pla de Barris. Aquests ordinadors serveixen per reforçar el Club de la Feina, i sobretot, la cerca de feina per Internet, una opció cada vegada més necessària ja que moltes borses de treball funcionen en serveis que operen a través de la xarxa. Al Club de la Feina, s’ajuda als usuaris a accedir a les borses de treball que hi ha operatives en diverses planes web operatives. Igualment se’ls ajuda i aconsella a l’hora de confeccionar els currículums i a l’hora de gestionar els comptes oberts en les places web de cerca de feina.

Amb aquests nous ordinadors s’incrementen la capacitat d’atenció als usuaris del Club de la Feina i s’orienta millor al perfil dels usuaris, això suposa una millora qualitativa del servei que es presta. Gràcies a l’existència d’ordinadors i amb l’assessorament del Club de la feina la possibilitat de fer la consulta d’ofertes per Internet ajuda a potenciar l’autonomia d’aquests usuaris en la cerca de feina en aquest mitjà.

El Club de la feina és un servei d’assessorament gratuït per a persones aturades i per aquelles que vulguin millorar professionalment. També és un servei gratuït per a empreses que busquin treballadors. S’ofereix un espai on poder trobar la informació i disposar de les eines i recursos necessaris per buscar una feina adequada al perfil professional de cada usuari, amb el suport tècnic d’un expert. S’ajuda a les persones a fer el seu currículum, una carta de presentació, targetes personalitzades, s’orienta sobre les millors opcions per buscar feina (borses de treball, serveis d’ocupació, entre d’altres) i s’informa sobre les possibilitats de formació.