24 abril de 2013 a les 11:53

La Generalitat de Catalunya distingeix Galetes Graupera com a Establiment Comercial Centenari en la 13a edició dels Premis de Comerç

|

La Generalitat de Catalunya ha distingit a l’empresa bisbalenca Galetes Graupera com a establiment centenari, per la seva trajectòria durant més de cent anys de servei de qualitat i personalitzat als seus clients, i per la seva adaptació als canvis i necessitats de compra dels ciutadans. 

El president de la Generalitat, Artur Mas, va lliurar els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris a 28 comerços catalans, entre ells Galetes Graupera de la Bisbal d’Empordà. Per part de l’Ajuntament de la Bisbal va assistir a l’acte el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé.

La 13a edició dels Premis reconeix la contribució de les empreses i entitats del sector a la consolidació del comerç urbà de proximitat a Catalunya. En aquest sentit, els guardons distingeixen les iniciatives més innovadores i també la tasca realitzada per les entitats representatives del sector.