3 juny de 2020 a les 11:00

La gent gran de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal torna a rebre visites

Des d’aquesta setmana, la gent gran de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal pot rebre visites. Si ve el centre havia restringit al màxim les visites des del passat 12 de març, amb l’entrada a la fase 2 i la qualificació de ‘residència verda’ (sense cap cas de Covid-19) que el Departament de Salut ha atorgat al centre geriàtric bisbalenc, la situació ha canviat notablement.

Així, actualment es permet una visita setmanal per resident d’una durada màxima de 30 minuts i, preferiblement, en un espai habilitat al jardí del centre. Les persones que volen visitar algun familiar a la Residència han de sol·licitar hora abans a través del telèfon 663713919.

A més a més, la visita ha de ser feta per la mateixa persona cada setmana i s’ha d’entrar amb guants, mascareta i mantenir la distància de seguretat de 2 metres. No podran entrar al centre visites de casos confirmats que hagin estat en contacte o hagin presentat símptomes de la Covid-19 durant les dues darreres setmanes.

A través daquest enllaç es pot consultar el protocol actual sencer i les corresponents recomanacions. A mesura que vagi avançant el desconfinament saniran informant de les novetats.