20 març de 2017 a les 10:42

La I Jornada de Píndoles Empresarials acosta l’esperit emprenedor a les aules

Conscients de la realitat canviant del món empresarial, i com a complement a la formació professional que reben els nostres alumnes, la  I Jornada de Píndoles Empresarials tenia l’objectiu d’acostar el món i la realitat empresarial a les aules, així com l’esperit emprenedor. La voluntat és que aquesta jornada tingui caràcter bianual i permeti donar a conèixer idees emprenedores de negoci, alhora que apropi a empresaris i joves emprenedors, donant cabuda a experiències empresarials d’ex-alumnes de l’Institut de la Bisbal.

Va ser el matí del passat dimecres 15 de març el Teatre Mundial va acollir la I Jornada de Píndoles empresarials. L’organització de l’esdeveniment ha anat a càrrec del Departament Administratiu de l’Institut de la Bisbal i dels alumnes de 2n del CF GM de Gestió Administrativa, dins el Mòdul Porfessional Operacions de Suport, ja que l’organització d’un esdeveniment formava part del currículum didàctic. Cal fer esment de les empreses col·laboradores que hi han participat de manera altruista: Associació Ceramistes La Bisbal, Cervesa La Brava, Parc de les Olors, Sona, Escapis, Nice Empordà i Argiles la Bisbal.

La Jornada va ser molt profitosa i interessant per tothom i, a més, els alumnes van poder conèixer conceptes d’emprenedoria que es treballen a l’aula, de primera mà. La directora de l’Institut va cloure la jornada fent èmfasi dels valors empresarials que s’havien transmès al llarg del matí i de la importància de la formació professional en el món laboral actual.