15 juny de 2022 a les 13:20

La II Jornada d’Ocupació i Empresa de la Bisbal creua una vintena d’ofertes laborals d’una onzena d’empreses amb més d’una trentena de persones

|

Divendres passat, 10 de juny, va tenir lloc la II Jornada d’Ocupació i Empresa a l’Ajuntament Vell de la Bisbal, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal, a través del Dispositiu d’Inserció Laboral del Projecte Treball als Barris (SOC) del consistori i del Consell Comarcal del Baix Empordà. Enguany s’ha optat per fer una jornada de format més reduït i centrada només en oferir entrevistes de feina. Així, s’ha fet una tasca de prospecció per contactar amb les empreses del territori que necessitaven cobrir llocs de treball, alhora que s’han anat cercant els perfils  més adients per a cada lloc de treball d’entre les persones usuàries del dispositiu de Treball als Barris i dels diferents serveis d’orientació i ocupació que també ofereix el Consell Comarcal del Baix Empordà. 

Per a l’edició d’aquest any s’han pogut creuar 20 ofertes laborals diferents procedents d’11 empreses del territori amb un total de 32 persones (24, de la Bisbal), les quals han estat prèviament seleccionades i entrevistades pel personal d’orientació laboral del projecte Treball als Barris. La idea és oferir a les empreses un seguit de persones candidates seleccionades i que tenen ja experiència laboral, formació o habilitats en el camp concret que requereix el lloc de treball.

Pel que fa als sectors de les empreses que van oferir llocs de treball, cal destacar el sector serveis -reposició de productes, tasques administratives, control de zona blava i personal de caixa- el sector industrial en general – instal·lació de plaques solars, logística, fabricació, manteniment, electricitat, carretó elèctric i electromecànica-. També hi ha hagut una demanda notòria per cobrir llocs de treball relacionats amb l’hostaleria.

 

pack 3 logos