16 març de 2017 a les 13:43

La inauguració del Local Social de La Talaia

El proper diumenge, 19 de març, a les 11h, s’estrena el nou local social de l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent, que tindrà lloc a la Talaia Sud (un espai que temps enrere havia estat una carnisseria i una bodega). Durant l’acte inaugural d’aquest diumenge es presentarà la programació d’activitats i també hi haurà música amb DJ’s, concurs de truites de patates, visita guiada i moltes sorpreses més. 

El col·lectiu fa temps que treballa per fer front a la mancança d’un espai on desenvolupar-se social i culturalment a la zona sud de la Bisbal i aquesta era una demanda llargament reclamada per els veïns de la zona. Un cop aconseguit l’espai, l’objectiu de l’Associació és que tothom pugui utilitzar-lo com a sèu pròpia. El col·lectiu destaca en un comunicat que desenvolupar aquest projecte «no ha estat fàcil a causa de la manca d’espais i de recursos», però amb l’ajuda de consistori -que ha aportat una subvenció de 6.000€ al projecte- s’ha pogut endegar la iniciativa. 

Tanmateix, el col·lectiu també considera que el Local Social de la Talaia «no deixa de ser un punt de partida per tal de fer els primers passos d’un camí que esperem que sigui llarg gràcies a la col·laboració de tots els bisbalencs». I és que la voluntat és que entitats, col·lectius i associacions interessades puguin utilitzar l’espai i gestionar-lo.