6 maig de 2024 a les 12:11

La IV Jornada d’Ocupació i Empresa de la Bisbal clou amb la participació de més d’un centenar de persones i més d’una vintena d’ofertes laborals

El passat dijous 25 d’abril es va celebrar la IV Jornada d’Ocupació i Empresa a l’edifici de l’Ajuntament Vell, que va cloure amb bon balanç. Les xifres parlen per si soles: una dotzena d’empreses van oferir un total de 21 ofertes laborals, que corresponen a 34 llocs de treball disponibles. Un total de 131 persones van ser derivades a les diferents ofertes laborals, tenint l’oportunitat de presentar el seu currículum vitae, per tal que les empreses valoressin la seva candidatura per poder fer una entrevista.

La proposta, destinada a totes les persones en recerca de feina, va esdevenir un espai de trobada entre aquestes i les empreses que busquen personal per incorporar a les seves plantilles. La jornada, seguint la línia marcada per l’edició anterior realitzada a 2023,  va oferir entrevistes de feina a persones en situació de desocupació o que volien una millora laboral.

Així, es van dotar diferents espais a l’Ajuntament Vell, on van tenir lloc les entrevistes de feina de manera simultània. Totes les entrevistes eren amb cita prèvia i els perfils van ser filtrats prèviament per personal de l’ajuntament i de les empreses participants. 

Per aquesta jornada s’ha comptat amb la col·laboració del Projecte Treball als Barris (SOC) de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i amb les Cambres de Comerç de Palamós i Girona gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament. També, amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i el Club de la Feina, que hi ha inscrit a persones en recerca de feina que estaven sent ateses pels serveis d’orientació i inserció laboral.