8 juliol de 2016 a les 9:38

La marca “Ceràmica de la Bisbal” al saló “The CraftRoom” de Barcelona.

|||

L’Ajuntament de la Bisbal participarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Saló The CraftRoom, a l’espai cultural del Born. The CraftRoom és el gran aparador de l’artesania catalana per potenciar un espai de venda directa o de difusió de productes artesans de diferents sectors i oficis, i que s’emmarca dins la Setmana de l’Artesania organitzada per la Generalitat de Catalunya en què es programen i s’ofereixen durant tota la setmana diferents activitats vinculades amb l’artesania.

L’estand de la marca “Ceràmica de la Bisbal” estarà format per una selecció de peces de ceràmica cedides pels productors adherits, i el conjunt de la composició mostrarà la diversitat i qualitat de la ceràmica, i alhora la tradició i innovació que coexisteixen en aquest sector bisbalenc.
Els productors adherits a la marca “Ceràmica de la Bisbal” són Lluís Puigdemont, Vila Clara Ceramistes, Cerámicas Yuma, Rulduà Ceràmica, Ceràmiques Aparicio, Ceràmica Ferrés, Industrial Ceràmica Bosch, Ceràmica Planas Marquès, Rogenca, Francesc Figueras i Fills, Ceràmiques Est, La Ponderosa, Joan Torres Arjona, Taller Ceràmica Ca l’Eloi, José Maria Mariscal, Ceràmica Ley, Ceramica la Estrella, Estudi Ceràmic [ba_Ro], Ceràmiques Pantaleu i Ceràmica i restauracions Carles Agustí.

Aquesta acció s’emmarca dins les línies de treball promou l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local per difondre la maca Ceràmica de la Bisbal. L’assistència a fires i salons d’artesania és un dels eixos de treball per promoure la marca entre el públic professional (compradors i distribuïdors) i el públic general.