2 setembre de 2013 a les 14:30

La marca ceràmica de la Bisbal present al Cercle de Negocis de Madrid

|

L’Àrea de Promoció de la Ciutat, amb el suport de diversos ceramistes adherits a la marca ceràmica de la Bisbal, disposen d’un expositor amb ceràmica al restaurant-cafeteria del Cercle de Negocis de Madrid amb l’objectiu de promoure-la entre els clients.

Seguint amb les diferents accions programades per a la promoció i comunicació de la marca Ceràmica de la Bisbal, i fins el 15 de setembre, la ceràmica de la Bisbal és present al Cercle Català de Madrid, gràcies a l’exposició de peces ceràmiques exposades a les vitrines situades a la cafeteria-restaurant.

La marca, propietat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, és un distintiu d’origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal. Aquesta marca d’autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic. Les peces exposades a Madrid responen als diferents àmbits i sectors productius de la ceràmica bisbalenca, tals com l’artístic i decoratiu, jardineria, terrissa, material de bòbila, revestiments i paviments.

L’acció, promoguda pel Cercle de Negocis de Madrid, s’emmarca en la projecció de diferents productes catalans entre els usuaris i clients del Cercle, i que coincidirà amb els actes de commemoració de la diada de l’11 de setembre a Madrid, els quals, preveuen que atrauran molts visitants. Actualment, conjuntament amb la ceràmica de la Bisbal, les vitrines disposen de productes d’empreses com Codorniu, Nadal, Sumarroca, Agrícola de Godall, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Bodegues Roquetes, Vins i Caves Castellroig.