9 octubre de 2020 a les 17:35

La modificació de l’Ordenança de circulació de la Bisbal d’Empordà aprovada al darrer Ple Municipal

Al Ple de la setmana passada es va fer l’aprovació definitiva de la modificació puntual de l’Ordenança de circulació de la Bisbal d’Empordà. Va ser aprovada per majoria absoluta amb els vots de l’equip de govern (ERC, CUP i ECG), PSC-CP i TxLB, amb les abstencions de CxLB-JxCAT. El document aprovat consta de dos annexos: pot consultar-se l’acord complet amb tots els detalls a través d’aquest enllaç

El primer annex és amb motiu de la regulació dels serveis de control i gestió de trànsit mitjançant sistemes de registradors òptics intel·ligents i la identificació automàtica de vehicles, amb motiu de la càmera instal·lada al carrer Ample que ja ha entrat en funcionament. És a partir d’aquesta aprovació que es defineix el sistema de control d’accés per reconeixement de matrícules, la localització dels punts de control i els carrers afectats, el concepte d’autorització de pas, els tipus d’autorització, els requisits que cal concórrer per a la seva obtenció, l’acreditació dels vehicles autoritzats, les infraccions i les sancions i la seva resolució. 

L’altre annex aprovat fa esment a la reglamentació de la circulació de bicicletes, tricicles, monopatins i vehicles similars, així com els vehicles de mobilitat personal i altres cicles de motor, juntament amb els vehicles per a persones amb mobilitat reduïda.