13 setembre de 2011 a les 14:17

La nova escola l’Empordanet comença el curs en el nou recinte

L’escola l’Empordanet ha començat aquest curs en el seu nou emplaçament, a l’avinguda de sant Francesc. El curs ha comença amb 50 alumnes de P3, P4 i P5. Fins ara, aquesta escola tenia les aules en un espai de les Escoles Velles, al carrer Coll i Vehí.

La nova escola s’ha situat en uns terrenys de més de 4.000 metres quadrats. De moment, s’hi han instal·lat tres mòduls que acullen les instal·lacions necessàries per poder fer amb normalitat les classes dels nens de P3, P4 i P5. Aquests mòduls ocupen una superfície de 120 metres quadrats cadascun. El terreny cedit és prou gran com per poder ampliar l’espai destinat als mòduls amb quatre nous elements, segons la informació facilitada per la regidoria d’Educació.

Aquest dijous hauria de quedar condicionat l’espai que es destinarà a menjador ja que falta instal·lar-hi el mobiliari. Segons les previsions de la regidoria d’Educació, aquest dia es podria oferir el servei amb normalitat.

Un aspecte destacat de la nova escola és el pati, ja que disposa d’una àmplia superfície amb diferents elements de joc. L’Ajuntament de la Bisbal, a més, té previst instal·lar un ombradís que faci ombra en una part significativa del pati, per protegir els alumnes del sol, segons que ha informat la regidoria d’Urbanisme. 

L’Ajuntament de la Bisbal, a més, es va reunir amb els veïns del carrer Pau Claris per mirar de resoldre els problemes d’inundacions que es produïen a la part del darrera de les seves cases i que llinda amb la nova escola. Segons la regidoria d’Urbanisme, aquests problemes haurien de quedar solucionats amb el nou pendent i amb la construcció de la nova vorera.