7 febrer de 2018 a les 13:08

La nova temporada d’espectacles al Teatre Mundial de la Bisbal

|

Espectacles familiars de la Xarxa, eclèctics concerts de Joventuts Musicals, el millor cinema català de la mà del Cicle Gaudí, actuacions musicals de tot tipus, bones obres de teatre o els imprescindibles ‘DocsBarcelona del mes’. La nova programació d’espectacles al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà arrenca amb un semestre carregat de propostes per a tots els gustos.

Així, aquest diumenge 11 de febrer la Xarxa proposa l’espectacle familiar Safari de la Cia Comediants La Baldufa. Un espectacle adreçat de nou als més petits i on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema. La Xarxa segueix fent propostes mensuals d’espectacles familiars: al març es farà l’espectacle Aniversari de Marcel Gros.

El del ‘DocsBarcelona del mes’ també es consolida un any després del seu tret de sortida. I és que unes 70 persones de mitjana assisteixen a les propostes que impulsa la continuació del festival DocsBarcelona. Aquest febrer la mostra continua amb L’hora dels deures, de Ludovic Vieuille: una petita perla cinematogràfica que mostra com es poden enfortir els vincles entre un pare i un fill amb el simple fet de dedicar una estona per fer els deures amb ell.

El semestre també arranca manera notòria pel que fa a la programació de Joventuts Musicals: aquest diumenge arriba el concert Contrastos Musicals amb Anna Urpina al violí barroc i modern, i Dani Espasa al clavecí i piano. Els mesos següents les actuacions continuaran amb propostes com Atria o Maria Canyigueral.

El circuit de cinema català Cicle Gaudí segueix fent parada cada mes al Teatre Mundial de la Bisbal. I si el passat gener va oferir la celebrada Tierra Firme de Carlos Marques-Marcet, el proper 24 de febrer projectarà La Llamada i el 17 de març l’adaptació de La Pell Freda d’Albert Sánchez Piñol.

A tot això cal sumar-hi la proposta del Concert simfònic de l’Orquestra d’Òpera Jove amb dos cantants solistes que es farà el proper 25 de febrer, El secret de la Lloll de la Lloll Bertran del 4 de març, o el Concert Solidari del Cor Carreras Dagas del 18 de març. De cares a l’abril, també caldria fer esment de l’actuació musical del bisbalenc Javier Ortiz el proper 1 d’abril o el musical A bit of Broadway de l’Escola de Música de Girona.