7 abril de 2020 a les 13:57

La Penya Blaugrana Monells fa donació d’un projector, altaveus i pantalla a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Per tal de fer més amena la complicada situació per la qual passa la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, la Penya Blaugrana Monells ha fet una donació al centre: un projector, dos altaveus i una pantalla. Aquest donatiu solidari també ha comptat amb el suport de la botiga bisbalenca Beep Informàtica, que ha venut el material a preu de cost a l’entitat.

L’equip de professional del centre geriàtric bisbalenc ha volgut manifestar el seu agraïment pel donatiu, que ajudarà a amenitzar la situació actual de la gent gran que hi resideix. Amb aquesta entrega, la residència ja disposarà d’un equip audiovisual a cada planta.

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà continua en alerta extrema, atès el grau de vulnerabilitat de la gent gran que hi viu. I és que, des de la declaració d’estat d’alarma pel risc de propagació pel coronavirus, s’ha restringit les visites. Això comporta que les persones residents al centre no puguin estar en contacte amb les seves famílies i que, en definitiva, estiguin passant per una situació complexa.